sunnuntai 6. syyskuuta 2009

alkoihan sitä hitsattavaakin löytyä muurahaisten lisäksi

Hitsattavaa.. Joku on pellittänyt pohjan altapäin uusiksi. sillä seurauksella, jotta vanhan ja uuden pellin väliin on jäänyt hyvä ylläri muhimaan. Monta kiloa ruostunutta märkää rautasilppua ja multaa, jne. Vanha lattia oli käsin nostettavissa pois. Eipä kannata tuollaisia koteloita rakennella.. Kynnyskotelot on kanssa ihan lahonneet sisällepäin. Käsi mahtuu sisälle koteloon koko matkalta. ulos ei kylläkään näy mitään. Johtuu noista jonkun tekemistä peltisistä levikkeistä, jotka ovat ihan umpikotelot. Mielessä oli, jotta poistaisin nuo levikeasennukset kokonaan, mutta olisi aika savotta. Tällä hetkellä nuo kotelolevikkeet pitää kynnyksiä kasassa, ja sitämyöten myös tukee koko autoa...






heh, ihmettelin tuossa muutaman päivän, kun muurahainen aina vaan teppailee auton katolla. hän ilmestyi, kun avasin kattoluukun. Nyt sitten kun revin verhoilut etujalkatilasta, niin niitä alkoi ilmestyä enemmän. Tippuili kardaanitunnelin verhoiluista ja rintapellin suunnalta.Autossa on siis murkkupesä jossain. Mutta vielä se ei ole löytynyt. Kuva apparin jalkatilasta. Tyyppi tuli katselemaan, jotta kuka täällä riehuu... ;)
Takapenkit kävi kylvyssä. Kastelin, ruiskutin tehokkaan pesuaineen, harjasin, huuhtelin ja imuroin loput vedet vesi-imurilla pois. Näyttää ihan kohtuulliselta. Nyt ne kuivattelee ilmalämpöpumpun edessä olohuoneessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti